Betingelser

Vigtige information til lejere & alt det med småt

Leje af stadeplads

Stadeleje bestilles i butikken, her på siden, via telefon, eller pr mail. Der betales altid forud for lejeperioden. Der kan betales med kontant, kort eller mobil-pay. Husk at fremvise kvittering i butikken når du kommer med dine ting, for at stille dine ting op. Betalt stadeleje refunderes ikke.

Du betaler ikke moms eller skat af dit salg. Genbrugsmarked trækker 15% i kommission af dit salg fra din stade.

Sikring af dine ejendele

Du kan gratis sætte 1-3 kostbare ejendele, i vores aflåste glasmontre, som kun personalet har nøgler til – hvis der er plads i skabet.

Vi anbefaler at du lejer alarmbrikker hos os til dine varer for kun 1 kr. stk. Derved sikre du dine varer langt bedre, samt du er med til at forebygge tyveri.

Ansvar/tyveri

Genbrugsmarked er ikke ansvarlig for stjålne, tabte eller ødelagte vare. Butikkens personale er opmærksomme på tyve, og melder tyveri til politiet ved opdaget på fersk gerning. Vi har mange overvågnings kameraer og alarmbrikker der kan lejes i butikken, hvilket vi anbefaler, samt aflåste glasmontre til kostbare ting. Genbrugsmarked er ikke erstatnings ansvarlige i tilfælde af tyveri, hærværk, indbrud, storm, brand eller vandskade. I disse tilfælde er du som kunde normalt dækket af din indboforsikring.

Fortrydelsesret & reklamationsret

Alle solgte genstande er købt som beset, og der kan ikke reklameres over disse. Der er ingen returret på købte ejendele. (Med mindre, der er tale om defekte varer, som der ikke er gjort opmærksom på ved salg, eks. påsat besked til køber, eller varer der er sat til salg med snyd til hensigt. Så forbeholder butikken sig retten til at trække beløbet tilbage for det købte, på sælgers konto).

Fortrolighed

Alle dine oplysninger behandles fortroligt. Vi samarbejder dog om nødvendigt med politiet, ved eks. mistanke om kopivarer eller hælervarer.

På staderne

Genstande til salg må kun placeres på reolen, gulvpladsen, tøj stativet eller vægpladsen, som du har lejet. du må derfor ikke stille ekstra ting på gulvet udenfor din stades areal. Vi har mange besøgende der har barnevogn, kørestol, gangstativ, og lign. hvor det bliver svært for dem at komme rundt i butikken, samt rengøringen bliver besværlig. Så tag hensyn til hinanden. TAK.

Der må ikke sælges fødevare, dagligvare, alkohol, tobak, våben, hårde hvidevare, ulovlige kopivarer, farlige væsker, fyrværkeri o.lign.

Vi forbeholder os retten til at fjerne dine ejendele, hvis vi finder dem upassende.

“Forsvundne” ejendele og ejendele uden priser sættes på reoler/tøj stativ for ”Vare uden priser” ved kassen, som tømmes ca. hver 14 dag i måneden, hvorefter det tilfalder Genbrugsmarked, som derefter sælger varerne til fordel for Børnecancerfonden.

Du må kun bruge de udleverede prismærker på dine ting. Skriv varens art, eks: kop, lp, vase, og pris – tydeligt med kuglepen eller tusch. Brug et nyt prismærke, hvis prisen ændres eller er ulæselig. Varer med rettet pris på prismærket eller som er ulæseligt vil blive afvist i kassen. Dette er også vigtigt for at forebygge evt. snyd.

Sælger skal have fuld ejendomsret og rådighed over alle genstande, der sælges fra den lejede stade. Selve staden må ikke flyttes eller ændres. Det er ikke tilladt at skilte, klistre eller fastgøre ting på staden.

Det er ikke tilladt at lægge egne eller andres ejendele på andre stader end den prismærket oplyser.

Udbetaling efter endt lejeperiode

Senest 16 dage efter lejeperiodens udløb modtager du overskuddet fra dit salg, direkte til din bankkonto.

Af sikkerhedsmæssige hensyn opbevarer vi ikke kontanter i forretningen og udbetaler derfor ikke kontant efter endt lejeperiode. Se kontraktens bagside hvor udbetalingerne er nærmere beskrevet.

Udløb af din lejeperiode

Din stand skal være tømt den sidste leje dag, før lukketid.

Du har ansvaret for at gøre os opmærksomme på evt. ejendele i glasmontrer og på gallerihylderne.

Hvis du ikke ønsker at have de sidste ting med hjem, efter endt stadeleje, kan det aftales med personalet at Genbrugsmarked overtager gratis de sidste ting, for at videre sælge tingene til fordel for at der kan serveres gratis kaffe i butikken til alle.